Articole

Link-uri si articole pentru cei interesati.

 • Cartea de oaspeţi
  Mesaje şi conversaţii lăsate de-a lungul timpului de persoane care au avut diverse probleme de sănătate (în special spasmofilie) şi care au folosit sau nu Kal-Mag GNLD. Momentan cartea este închisă noilor comentarii datorită mesajelor masive de tip spam.
 • www.CalitateNaturala.ro
  Magazin online cu produse de calitate: suplimente nutritionale NeoLife (GNLD), Natural Plus, Universal Nutrition, produse naturale pentru ingrijirea pielii gama Nutriance, produse ecologice pentru curatenia casei gama Home Care de la Golden (GNLD).
 • www.MiscateLiber.ro
  Se pot regenera cartilajele uzate, degenerate, distruse? Rezultatele a sute de persoane arata ca produsul Full Motion poate ajuta corpul sa faca acest lucru.
 • www.SH-Link.ro
  Aici puteti achizitiona un echipament IT Second Hand (SH) sau Refurbisfed (resigilate) din import, de buna calitate si la pret convenabil, cu Garantie de 1-3 ani: Calculatoare Second Hand, Laptopuri Second Hand, Imprimante Second Hand, Servere si Monitoare SH, componente pentru calculatoare SH si laptopuri SH. Se asigura transport gratuit prin curier in toata tara pentru comenzile de produse ce depasesc suma de 150 lei.
 • O sarcină sănătoasă
  Articol preluat din publicatii de specialitate despre sarcină si utilizarea suplimentelor nutritionale.
 • Mărturie despre glaucom
  Mărturia unei persoane diagnosticate cu glaucom cronic (glaucom cu unghi deschis) si rezultatul neaşteptat pe care l-a avut după consumul de Carotenoid Coplex marca GNLD.
 • Diabetul de tip II şi acizii graşi Omega-3
  Articol preluat din publicatii de specialitate despre
  beneficiile acizilor graşi Omega-3 proveniţi din peşte, în diabetul de tip 2. 
 • Degenerescenţa maculară
  Mărturia unei persoane diagnosticate cu degenerescenţă maculară şi care susţine că s-a vindecat consumând Carotenoid Complex marca GNLD.
 • Calciul versus cancerul de colon şi osteoporoza
  Articol preluat din publicaţii de specialitate despre studii clinice efectuate care demonstrează efectul benefic al suplimentării cu calciu în reducerea incidenţei cancerului de colon şi importanţa începerii suplimentării cu calciu de la vârste mici pentru prevenirea osteoporozei la înaintarea în vârstă.
 • Declaraţia doamnei Iolanda Balaş-Soter despre suplimentele GNLD
  Într
  -un articol publicat în revista Atletismul Românesc, doamna Iolanda Balaş-Soter - Preşedinte de Onoare al Federaţiei Române de Atletism - face o declaraţie fără echivoc în privinţa suplimentelor nutriţionale marca GNLD şi utilizarea acestora în scopul creşterii performanţelor şi sănătăţii sportivilor.